خواص شگفت انگیز عسل طبیعی و انواع عسل • مجله تصویر زندگی

Category: خبرهای جهان

سیدمهدی دهقان افزود: در جواب آزمایش ها مشخص و معلوم می شود كه عسل آزمایش شده در جایگاه عسل كاملا خالص، عسل تغذیه نشده از زنبور، كم تغذیه شده و مضاعف تغذیه شده قرار دارد یا اینكه تمام عسل، صنعتی می باشد و بدون زنبور ساخت شده است و تنها شكل عسل را دارد. پس عملکرد کنید مدام از فروشنده محل محافظت کندوها را بپرسید و ترجیحا عسل هایی را تهیه کنید که در کوه ها و دشت ها تولید و برداشت شده اند. آنگاه از آن زنبورها سلول های آشیانه زنبوری را اصلی موم بیشتری مهر و موم می کنند تا از عسل در زمانه نگهداری مراقبت کنند. وی افزود: در شكرك بستن عسل زمانه و حالت مراقبت فراوان اساسی است؛ به تیتر نمونه عسل طبیعی گل جعفری، یك ماه بعد از خارج شدن از كندو آغاز به شكرك زدن می كند و بعضا از عسل های جنوب كشور نظیر عسل گل قنقال سپس از 2 سال و به صورت آهسته، شروع به شكرك زدن می كنند. زنبور عسل، عسل ایجاد شده را در کندو ذخیره کرده و حفظ می کند. به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایران جیب، عسل از گزاره ارزشمند ترین مواد غذایی و سرشار از سودمند ترین مواد با اعم از مواد آلی، معدنی، قند های طبیعی، انواع ویتامین ها میباشد که برای ساخت آن، زنبورعسل شهد بهترین گل ها را مکیده و پس از افزودن انواع آنزیم ها و انجام یک‌سری کنش شیمیایی، شهد را تبدیل به مایعی خوشبو، نشاط و شادی آور، نیروزا و شفابخش به اسم عسل می کند. رنگ و غلظت عسل نمی تواند عاملی انتخاب کننده برای شناسایی میزان مرغوب بودن همین متاع باشد چراکه غلظت و رنگ عسل بسته به وضعیت اقلیمی ساخت آن مختلف است ولی عسل طبیعی، عطر و طعم گل ها را دارد. به جهت تهیه و تنظیم و فرآوری هر کیلوگرم عسل طبیعی، زنبورعسل می بایست ۱۲۰ تا ۱۵۰ هزار توشه شهد جابهجا نماید و از ۱۰ میلیون گل، شهد برداشته و مسافتی برابر هفت رتبه چرخش به به دور کره زمین بپیماید. مصرف کننده ی ایرانی، عسل خوب، خالص و طبیعی را عسلی می داند که رنگش کهربایی تیره نظیر عقیق و سفت باشد و اصطلاحا «کش» آمده و چنانچه یک روز در فریزر گذارده شود، بلورین نشود و در صورتی قاشقی از آن برداشته شود، قطراتی که سرازیر می شود به رخ باریکه ای پیوسته باشد و انقطاع نشود. همچنین منطقهی جغرافیایی و شرایط آب و هوایی در گزینش رنگ عسل اثر گذار بوده بدین ترتیب رنگ عسل مانند غلظت آن نمیتواند عاملی تعیینکننده به جهت شناسایی میزان مرغوب بودن عسل باشد. عسل طبیعی به ادله داشتن دیاستاز آن گاه از مدتی تهنشین می گردد و رس میزند؛ به این معنی که ذرات قند عسل متبلور می گردد و عسل مانند روغن نباتی کرونا و عسل طبیعی سفت می شود. در صورتی که عسل کف کند، به احتمال تقلبی بوده و افرادی قصد سوءاستفاده از اعتماد شما را دارند؛ اما چنانچه کماکان محلول یکدست و نسبتاً شفافی دارید، احتمال مرغوبیت عسل عمده است.